Vinnare av VBHC 2013

Skrivet 07 oktober 2013 09:53
Herr - Bumbibears (Tyresö)

Dam - HK Ceres 1 (Norrtälje)

B-flickor - Teletubbies HK (Örebro)


Bumbibears tog sig vidare till slutspel efter att ha hamnat på 1:a plats i gruppen. I semifinalen vann de över HK Ceres 2 och tog sig vidare till final. Väl där krävdes shoot-out för att slutligen besegra Slobans juveler med 9-8.

HK Ceres Dam 1 tog sig vidare till slutspel efter att ha hamnat på 1:a plats i gruppen. I kvartsfinalen besegrades Karlstatöserna med 2-0. Semifinalmotståndarna Finspång HK besegrades även de med 2-0 och laget tog sig till final. Finalen slutade 1-1 mot Almunge IK och shoot-out krävdes vilket till slut genom 4-3 vinst till HK Ceres tog laget till guldmedaljen!

Teletubbies HK tog sig vidare till slutspel efter att ha hamnat på 1:a plats i gruppen. I finalen besegrades Karlskoga HK med 2-0.

Grattis till samtliga vinnare!

Nästa nyhet: Anmälningssidan för 2014

Skrivet 16 december 2012 14:06
Så var det snart dags att anmäla ditt lag till VBHC 2014! Här kommer lite information hur du sedan går till väga med er anmälan. Till höger finner du bl. a. "anmäl lag nu" och "redigera din anmälan". För att anmäla klicka bara på "anmäl lag nu". Nu följer ett antal steg och det är bara att fylla i er information, ju mer desto bättre! Ni kommer bl.a att få välja hur många lag ni vill anmäla, tr... Läs mer

Kommentarer