Varje klass avgörs på en dag och det pågår matcher på fyra banor samtidigt med endast några minuters uppehåll mellan varje match. Gruppspelet börjar ca 08.00 och finalerna avgörs ca 18.00.

Beachhandboll spelas på en sandplan med måtten 25x12 meter och har en rakt dragen målgård. Det får vara tre utespelare och en målvakt på planen samtidigt och avkast sker direkt från målvakten, mer info under "spelregler". Matchtiden är 2x6 minuter. För FP 11 är matchtiden 1 x 10 minuter.

Avgift för WO är 1000 kr.

Det är viktigt att respektive lag tillhandahåller ett eget extra matchställ och målvaktströja/väst för utespelande "målvakt". OBS! matchställen måste ha tydliga nummer på bröst eller rygg.

Kiosk och grill

Kiosk och grill finns på området och vi tar emot betalning kontant och via Swish.

Logi

Ledare för lag som bokat logi tar kontakt med Tävlingsexpeditionen för att tilldelas sovsal. Förläggning sker i klassrum och bollhall. Varje lag ansvarar för att städa och återställa salen i det skick som den var vid ankomst. Förläggningen skall vara tömd och städad senast kl 12.00 på utcheckningsdagen.

Omklädningsrum

Det finns två dam- respektive herromklädningsrum i Vintrosa Bollhall. Varje lag ansvarar för att hålla rent efter sig.

Övrigt

Om materiel skadegörelse skulle uppstå gäller följande: Ansvarigt lag blir ersättningsskyldigt för den skada som uppkommit. Om skadegörelse upptäcks i efterhand och inget lag kan ställas till svars så fördelas kostnaderna, enligt gängse rutin vid turneringar, på respektive lag som deltar.

Frågor?

Kontaktinformation hittar ni under "kontakta oss" i huvudmenyn. På plats tar ni kontakt med tävlingsexpeditionen.

Välkomna till Vintrosa Beachhandbollscup!