Viktig information och uppdatering

Hej!

Efter dialog med förbundet kommer vi behöva göra ytterligare anpassningar för att få genomföra vår cup utifrån det förväntade pandemiläget i augusti. För att minska antalet personer på spelområdet samtidigt kommer vi spela cupen över två dagar, detta betyder att klasserna F14, P16 och F16 kommer spela söndagen den 15/8. 

Om detta upplägg gör att ni inte har möjlighet att delta med ert lag så beklagar vi detta och ni får givetvis avanmäla och pengarna tillbaka.

Övriga klasser: F11, P12, F12, F13 kommer att spela lördagen den 14/8 som tidigare tänkt, inga förändringar där alltså. 

På plussidan finns att vi nu kan börja senare och sluta tidigare respektive dag. Spelschemat kommer att ligga mellan  kl 9-16 på lördagen och kl 9-15 på söndagen.

Publik tillåts i högre grad än tidigare kommunicerat. Varje lag får ta med sig 10 personer utöver ledare och spelare. Spelare, ledare och publik måste anmälas i förväg via er anmälningssida på beachhandboll.nu. 

Vi kommer inte som tidigare utlovat att kunna erbjuda matlådor under dagen. Det har blivit för kort varsel för oss att ordna med detta. Vår bedömning är med tanke på spelschemat att alla skall kunna ha med sig egen mat samt att det finns möjlighet att köpa mat på ICA Vintrosa, Restaurang Falken och Tant Grön som alla ligger på gångavstånd. Vi kommer också ha en kiosk med dricka, godis, snacks och varmkorv. 

Vi uppmanar alla att ta med egna ”partytält”. Vi kommer att upplåta att särskilt område för detta där ni t ex byta om, äta, förvara saker, ta skydd för sol/lättare regn.

Vi ser fram emot att kunna genomföra cupen, även om det inte alltid blir som man tänkt sig! 

Välkomna den 14 och 15 augusti. 

Har ni frågor och funderingar så hör gärna av er till oss info@beachhandboll.nu.

Med vänliga hälsningar 

Arbetsgruppen på Vintrosa Beachhandbollscup